Cum închiriez?

Sunteți student și nu ați prins un loc în cămin sau pur și simplu vă doriți să deveniți independent? Atunci, primul lucru la care ar trebui să vă gândiți ar fi găsirea unei locuințe. Dar, ce vă faceți dacă nu dispuneți de resursele necesare pentru achiziționarea propriului apartament? Vă spunem noi! Veniți la agenția IMOBILIARE IN TIMISOARA, spuneți-ne ce fel de locuință vă doriți și noi vom face tot posibilul să vă oferim casa mult visată.

Unul dintre experții noștrii vă va consilia pe toată durata căutărilor și va face o selecție corectă a elementelor ce compun oferta imobiliară prezentată.

El va căuta oferte în funcție de bugetul de care dispuneți, vă va prezenta toate plusurile și minusurile pentru diferitele zone ale Timișoarei și va intermedia vizitarea locuințelor și întâlnirile cu proprietarii. Pe scurt, o să vă ajute să faceți alegerea cea mai convenabilă pentru dumneavoastră.

Cum cumpăr?

Ați decis că este momentul să cumpărați o locuință, dar piața imobiliară este atât de generoasă în oferte, încât mai mult vă pune în dificultate decât să vă ajute. Și, așa cum știm cu toții, pentru ca viitoare locuință să corespundă tuturor cerințelor, este nevoie de timp. De mult timp de căutare și studiere a tuturor ofertelor pe care doriți să le vizionați.

Însă, apelând la agenția IMOBILIARE IN TIMISOARA, alergătura după locuința ideală va fi mult ușoară. Agenții noștrii vă vor conduce prin acest imens labirint al deciziei pentru ca, la final dumneavoastră să fiți pe deplin mulțumit de tranzacția făcută.

Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți care sunt nevoile dumneavoastră și ce fel de locuință v-ați dori. De restul ne ocupăm noi. În permanență, unul dintre experții noștrii va „scana” piața în căutarea de noi oferte și le va selecta pe cele potrivite cerințelor dumneavoastră. De asemenea, vă îndrumă în toate demersurile pe care trebuie să le parcurgeți, de la negocierea prețului și până la  modalitatea de plată sau termenul de eliberare a proprietăţii.